HØSTKONFERANSEN 2016

Håper dere alle har hatt en flott sommer, uansett hvor dere har tilbrakt den og uansett vær. Vi håper at sommeren vil vare utover høsten, for ingen ting er vel så deilig som klare fine høstdager.

Når august kommer er det også enda et skritt nærmere oktober og Høstkonferansen. Vi håper alle har mottatt invitasjonen i posten i løpet av sommeren og at dere nok engang er klare til å tilbringe en helg sammen med oss i Tendenz.

HK16_thumb

 

I år som tidligere år har vi plukket fra øverste hylle og programmet blir fantastisk bra. Vi har med oss konferansier på dagtid Magnus Devold, som enormt populær etter at han hadde sitt eget sidekick i "I kveld med Ylvis". Etter dette har han har prøvd å finne verdens beste fest, vært på verdens beste ferie, forsvart våre naboer i ”Svensker er mennesker” og også ledet sitt eget kjendisprogram. 

HK16_vinnershoot_1

 

Foredragsholderne denne dagen er: 

HK16_vinnershoot_3

Halvor Haukerud, har bred erfaring som organisasjonsrådgiver innenfor både samarbeids- og motarbeidsspørsmål. Foredragene til Haukerud er lærerike og underholdende. Han bruker humor og ironi som verktøy for å øke bevisstgjøringen rundt organisasjonens relasjonelle kompetanse.

Halvor skriver om eget selskap; “Med forretningsideen om å reise rundt for å dra ned stemningen har vi i Motarbeider jobbet for nedlegging siden oppstart. I utgangspunktet ingen god forretningsidé eller bedriftsstrategi. Når det allikevel er sånn at Motarbeider har gått fra å være et middels morsomt ordspill på en pub til å bli et AS, ser vi at det i stor grad skyldes de vi har hatt rundt oss. Vi ser også at det de har gjort er forsvinnende lite – men at det har vært akkurat det som skulle til der og da”.

 

HK16_vinnershoot_2

Vi avslutter dagen med en foredragsholder fra vårt naboland Sverige, nemlig Pär Johansson. Han er initiativtaker og leder for Glada Hudik-teatern i Sverige, en teatergruppe der utviklingshemmede og normalhemmede skuespillere opptrer side om side.

«Å hjelpe mennesker og utvikle seg er det mest spennende arbeid som finnes» ifølge Pär. Det gjelder hvem som helst og hvor som helst, funksjonshemmede så vel som multinasjonale selskaper. 

Pär snakker blant annet om når er man egentlig normal og hvem bestemmer hva som er normalt? Det å tenke positivt og å være lykkelig er ikke det samme. En leder må tro på det han gjør, da tror de ansatte også. Mangfold og samarbeide mellom ulike grupper beriker alles tilværelse.

 

Etter dagprogrammet er det satt av litt egentid før vi møtes igjen til fordrink og middag nede i foajeen.
Dresskode for årets Høstkonferanse er COLORS!

Ikke nøl, meld dere på i dag enten til lene.herud@tendenz.net eller din agent, erfaringsmessig blir det fort fullt.

Vi gleder oss masse til å treffe dere alle sammen igjen!